1/3

El tracte personal i familiar són els nostres signes de distinció

Equip Humà

 

El nostre equip, altament qualificat, ens permet oferir-te l'assistència adequades a les teves necessitats.

 

 

Tractaments

 

Podem oferir-vos un nom 

Filosofia de Treball

 

Procurem sempre que el tractament sigui el menys agressiu possible.

 

La Clínica Dental Torner és una centre de salut oral dirigit per la Dra. Judith León, on la professionalitat i el tracte personal i familiar són el signe de distinció.

Des del seu naixement l'any 2002, la prioritat del tot l'equip humà que en forma part, ha estat la de vetllar constantment per la salut oral dels nostres pacients en un ambient confortable i acollidor.

 

Sempre en busca de l'excel.lència odontològica, amb l’objectiu d’oferir una odontologia més ètica, segura, eficaç i amb un servei integral de qualitat.

 

Un equip mèdic, humà i professional altament qualificat, amb àmplia experiència i en constant formació en les últimes tècniques i avenços científics, ens permeten oferir-te l'assistència, tecnologia i els mètodes més moderns, eficaços i adequats a les teves necessitats.

 

Una instrumentació i materials de primeres marques, així com contar amb l'equipament i tecnologia més avançats, i un sistema amb protocols d'esterilització i desinfecció de plenes garanties, ens permeten garantir la qualitat i l'eficàcia dels nostres procediments i tractaments.